Extindere / înnoire a parcului auto prin accesarea schemei de ajutor de stat pentru IMM-uri

Extindere / înnoire a parcului auto prin accesarea schemei de ajutor de stat pentru IMM-uri
  • 9 September 2020
  • tags

Oportunitate de extindere sau înnoire a parcului auto al companiei tale prin accesarea schemei de ajutor de stat pentru IMM-uri


Ordonanța de Urgență nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, precum și alte măsuri în domeniul fondurilor europene, publicată in Monitorul Oficial nr. 705 din 6 august 2020, prevede deschiderea a 3 scheme de finanțare pentru IMM-urile care au fost puternic afectate de pandemie și vizează sprijinirea din fonduri europene nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, în cuantum de 1 miliard de euro, a întreprinderilor mici si mijlocii, prin acordarea de micro-granturi, granturi pentru capital de lucru și granturi pentru investiții.


Deschidere sesiune depunere proiecte

Septembrie 2020

Închidere sesiune depunere proiecte

Octombrie 2020

Semnare contracte de finanțare până la

31 decembrie 2020

Informații privind sumele ce pot fi obținute și condițiile de eligibilitate poți afla accesând acest link.


Pentru detalii privind vehiculele comerciale noi și rulate de la Autoglobus sau o ofertă personalizată te rugăm să ne contactezi.Alte Recomandări

Servicii complete reparații Caroserii

Caroserie deteriorată sau chiar daună severă? Nu-ți face griji, mașina ta poate arăta din nou impecabil! Beneficii cadou în funcție de valoarea lucrărilor!

Anunț lansare proiect „Grant Autoglobus”

Autoglobus anunță lansarea proiectului cu titlul „Grant Autoglobus” nr. M2-2748.

Servicii cosmetică auto

Mașina are nevoie de un refresh? Profită acum de serviciile profesioniste de detailing / cosmetică auto de la Autoglobus!