Service roţi & Hotel Anvelope

Service Roti Autoglobus

Service Roţi

Cu o tehnologie de ultimă generație, personal specializat și o gamă largă de jante și anvelope, vă asigurăm următoarele servicii:
  • înlocuire de jante și anvelope
  • echilibrări
  • verificare si reglaj geometrie roți
Hotel Anvelope Autoglobus

Hotel de Anvelope

Vă punem la dispoziţie hotel pentru anvelopele extra-sezon, în condiţii de păstrare optime, conforme cu standardele producătorilor.

În acest mod anvelopele dumneavoastră sunt păstrate în deplină siguranţă în depozitele noastre şi sunt ferite de lumină, umezeală sau alți factori ce pot afecta în mod direct integritatea lor.Informaţii utile

Anvelopa de vară este fabricată special pentru a fi utilizată la temperaturi mai mari de 7 grade Celsius. Fiind proiectată să reziste la temperaturile ridicate din sezonul cald va deveni rigidă la temperaturi scăzute, ceea ce afectează aderența.

Anvelopa de iarnă este fabricată special pentru a fi utilizată la temperaturi mai mici de 7 grade Celsius. Datorită componentelor care îi păstrează proprietățile la temperaturi scăzute are o aderență mai mare pe zăpadă sau gheață. Anvelopele de iarnă au desenul benzii de rulare și structura special proiectate pentru a asigura un comportament mai bun decât al celor de vară pe carosabil acoperit de noroi și/sau zăpadă proaspătă sau în curs de topire.

Da, anvelopele de iarnă utilizate pe perioada sezonului cald se uzează mult mai repede. De aceea atunci când temperaturile se mențin constant peste 7 grade este indicat să trecem la anvelopele de vară.

Nu există o dată oficială stabilită legal în care șoferii să treacă la anvelopele de vară. Nici măcar pentru anvelopele de iarnă nu este fixată o dată anume ci doar obligația ca atunci când este gheață, zăpadă sau polei să conducem autovehicule echipate cu anvelope ce conțin marcajele M&S,MS,M+S(Mud&Snow).