Servicii complete reparații Caroserii

Caroserie deteriorată sau chiar daună severă? Nu-ți face griji, mașina ta poate arăta din nou impecabil!

La Autoglobus beneficiezi de servicii complete și profesioniste de reparatii și întreținere caroserie, indiferent dacă lucrările sunt decontate de un Asigurator sau le faci în regie proprie.


Efectuăm lucrări de caroserie auto multimarcă, indiferent de complexitate. Utilizăm piese de origine sau echivalente certificate – la alegerea clientului, cele mai bune materiale de vopsire, oferim garanție pentru lucrările efectuate.

Atelierul de caroserii este echipat cu tehnologii de ultimă generație și este autorizat anual de Producătorii auto reprezentați - Citroen, Dacia, Iveco, Opel, Peugeot și Renault. Suntem auditați și certificați anual de către Registrul Auto Român pentru efectuarea reparațiilor la autovehiculele în circulație de pe teritoriul României.

Personalul nostru este specializat periodic în România și străinătate, atât de Constructorii pe care-i reprezentăm, cât și de companiile furnizoare de materiale de vopsitorie.


Economisește timp şi evită birocraţia, putem gestiona pentru tine întregul proces de rezolvare a daunei cu asiguratorul. Contactează-ne, beneficiezi de consiliere gratuită şi suport în deschiderea și gestionarea dosarului de daună.


Important Este dreptul clientului, stabilit prin legea nr.136/1995, ca în cazul reparaţiilor suportate de societăţile de asigurare, să aibă posibilitatea de a alege unde dorește să fie executate lucrările de tinichigerie şi vopsitorie.


Avem încheiate convenții de colaborare cu majoritatea asiguratorilor din piața românească:


Oferim servicii complete:

  • Centru de constatare daune
  • Mașină la schimb pe perioada reparației1
  • Serviciu de cesiune de creanță2, în cazul dosarelor RCA unde Autoglobus nu are contract de colaborare cu respectivul Asigurator
  • Suport în caz de imobilizare, prin parteneri cu platformă auto

Calitate de reprezentanță la prețul corect.

  • reduceri de până la 30% la manoperă și 20% la piese, în funcție de valoarea devizului și vechimea vehiculului
  • La alegere, piese de origine sau echivalente
  • Suport în caz de imobilizare, prin parteneri cu platformă auto


Disclaimer

1) Clientul are dreptul de a primi mașină la schimb pe perioada reparației strict în cazul dosarelor RCA, în baza devizului eliberat de Autoglobus, indiferent de asigurator. Se acordă doar pentru timpi de imobilizare mai mari de 1 zi, iar perioada se calculează după formula “numărul total de ore de manoperă înscrise în deviz, împărțit la 4” – adică pentru 4 ore de manoperă, o zi de închiriere.

2) Reparațiile cu cesiune de creanță se fac doar în cazul Asiguratorilor RCA cu care Autoglobus nu are contracte de colaborare cu termen de plată specificat (Euroins, City Insurance, Grawe).

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.