15 Motive

15 Motive
  • 5 August 2014
  • tags

Aveţi nevoie de UN MOTIV pentru care ar trebui să vă reparaţi maşina într-un Service Autorizat?
Nici o problemă, vă putem oferi 15!


1. Doar Reparatorii Autorizaţi au mecanici și tehnicieni instruiți de către Constructorii auto, ce beneficiază de cursuri de specializare regulate, atât în România cât și străinătate.

2. Primim actualizări tehnice de la Constructori aproape zilnic, nimeni altcineva nu este la fel de bine informat că noi cu privire la vehiculul dumneavoastră.

3. Deţinem toate sculele şi instrumentele specifice maşinii dvs., precum şi testere de diagnoză dedicate şi actualizate la zi. Acestea ne permit să ne desfășurăm activitatea mai eficient și să va facturăm mai puțin.

4. Vă facturăm doar timpii de manoperă oficiali pentru fiecare lucrare. Dacă lucrarea durează mai mult, asta nu mai este problema dumneavoastră, costul rămâne acelaşi.

5. Valoarea de revânzare a mașinii dumneavoastră crește considerabil în cazul în care aceasta are un istoric al întreținerii realizat exclusiv la un Reparator Autorizat.

6. Vă garantăm lucrările noastre și vă oferim șansa de a beneficia de garanția Constructorilor pentru piesele de schimb utilizate.

7. Avem spații de așteptare confortabile, cu WiFi gratuit, ceai, cafea, broşuri, reviste. În anumite circumstanțe, vă putem pune la dispoziție mașini de curtoazie fără costuri suplimentare.

8. Vă informăm întotdeauna în avans asupra prețului fiecărei lucrări. Nu efectuăm nici o lucrare fără să obținem în prealabil acordul dumneavoastră.

9. Avem printre colegii noștri experți diagnosticieni cu mulți ani de experiență specifică mărcilor reprezentate. Sarcina lor este de a ajuta mecanicii noștri în a diagnostica rapid și corect problemele la mașina dumneavoastră.

10. Păstrăm o evidență detaliată a istoricului de service al mașinii dumneavoastră, astfel încât vă putem consilia riguros asupra lucrărilor de mentenanță necesare.

11. Folosim piese de schimb originale sau economice de cea mai bună calitate, asigurând conformitatea și garanția calității acestora. Eliminăm astfel posibilitatea că mașina dvs. să fie echipată cu piese contrafăcute, mai puțin durabile sau care nu se potrivesc perfect.

12. Folosim doar uleiuri și alte fluide de calitate premium. Uleiurile de slabă calitate sau cu caracteristici greșite pot duce la uzură prematură și daune.

13. Folosim practici ecologice de eliminare a uleiurilor și lichidelor uzate, a bateriilor, fierului vechi și a altor deșeuri.

14. Avem acces la serviciile de suport tehnic ale Constructorilor, care ne asistă cu diagnosticarea problemelor complexe și ne recomandă soluții de remediere. Experiența lor se bazează pe mii de vehicule procesate în întreaga rețea.

15. Tarifele noastre sunt competitive și vă oferă o valoare excelentă pentru banii investiți. În multe cazuri suntem mai ieftini decât aşa-numitele service-uri independente.


Descărcări

Descarcă prezentarea în format pdf


Disclaimer
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

Alte Recomandări

Ajutor de stat pentru IMM-uri

Oportunitate de extindere sau înnoire a parcului auto al companiei tale prin accesarea schemei de ajutor de stat pentru IMM-uri

De ce Autoglobus Service?

De ce să alegi Autoglobus Service, Reparator Autorizat Chevrolet, Citroen, Dacia, Iveco, Opel, Peugeot și Renault?

Cadouri de bun venit la Peugeot Service

Până la 30 septembrie, la prima intrare în service-ul Autoglobus cu vehiculul tău Peugeot, te întâmpinăm cu 3 cadouri de bun-venit!